ЯТПП

Начало

Реклама

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Публикации
„Младежта в движение“ да направим повече за младите хора в Европа ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 21 Септември 2010 17:16

Понастоящем пет милиона млади европейци търсят работа.  Много от тях няма да съумеят да се възползват от появилите се възможности поради липса на подходяща квалификация или опит. Европейската комисия обявява началото на нова водеща инициатива — „Младежта в движение“, която има за цел да помогне на тези млади хора да натрупат знанията, уменията и опита, от които се нуждаят, за да превърнат първата си работа в реалност. 

Продължение...
 
Бизнес-Седмица. Заразата на парите и Еврото ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 01 Февруари 2010 08:41

Парите са най заразното нещо в живота на хората. Заразяват с нещастие и щастие. Създават най големите проблеми на хората и решават проблеми на хората. Какво са парите?  Защо толкова трайно определят живота на хората още от древността? Защо не е измислено нещо друго което да регулира материалните и духовни отношения между хората?

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
Бизнес-Седмица: ЕС – Кривото огледало ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 01 Февруари 2010 08:36

Европейския съюз и Европейската комисия са нещо като едно огромно криво огледало за България и нас българите.
Защо ?

Това впечатление се получава когато посетиш сърцето на Съюза в Брюксел, заквасен с многобройните наши представи, които са формирани тук в България, далече на югоизток от Брюксел. Когато имаш усещане формирано от медии и политици за нещо голямо, справедливо, кристално чисто и финансово могъщо. Нещо което може да решава всякакви въпроси и случки свързани с несправедливост, ред и законност, с достойнство, чрез утвърдените по света европейски ценности.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
Бизнес – Седмица. Корупцията (… и Разврата) ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Събота, 16 Януари 2010 08:56

Преди около година, по повод на една кампания на Българския червен кръст за борба срещу СПИН /HIV-вируса/, Сливенския митрополит Йоаникий в свое интервю заяви: За да има успех в това начинание трябва да се борим не срещу СПИН-а, а срещу разврата. Тогава ще има бърз и сигурен успех.”
Корупцията и СПИН-а. Кое е общото?

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
Бизнес-Седмица. КРИЗАТА ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Събота, 09 Януари 2010 08:52

КРИЗАТА
Вместо с „ДОБЪР ДЕН” вече втора година хората се поздравяват с „КАК СИ С КРИЗАТА”. Не, че не са живеели в социална и икономическа криза и преди това. Лицето на кризата отчайва хората твърде дълги години – пастелно сиво и тъжно. Някъде още откъм 80-те години все това се коментира. И преди Берлинската стена и след нея. Прекалено дълго. Кризата постепенно превърна България в мащеха.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
<< Начало < Предишна 1 2 Следваща > Край >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL