ЯТПП

Начало Събития ИНТЕЛИГЕНТНИ ВОДНИ РЕШЕНИЯ ЗА УСТОЙЧИВ ЖИВОТ

Реклама

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
ИНТЕЛИГЕНТНИ ВОДНИ РЕШЕНИЯ ЗА УСТОЙЧИВ ЖИВОТ ПДФ Печат Е-мейл

IWE – Изложение в Истанбул за технологии за питейни и отпадъчни води, е първото и единствено B2B събитие в Турция, чиято единствена цел са питейните и отпадъчни води.
Истанбул Water Expo ще събере пълна гама от най-новите технологии и разработки в областта на устойчивото използване на водните ресурси, пестене на вода, пречистване на отпадни води и рециклиране на една платформа.

Увеличаването на населението, глобалното затопляне, изчерпването на подземните води, урбанизацията, индустриализацията, нуждата от нова инфраструктура, неадекватното управление на ресурсите поставя необходимостта от устойчива система за управление на водите в световен мащаб .

Водата за битови и промишлени нъжди трябва да се използва  по-ефективно, поради бързото намаляване на възобновяеми водни ресурси. Междувременно, пречистване на отпадъчните води за повторна употреба, изисква по-добра инфраструктура и ангажиране на нови технологии.

През 2014 г. Турция е класирана като дестинация на 24-то най-привлекателно място за чуждестранни преки инвестиции  и се очаква да бъде на 9-то място по големина на икономиката в света до 2050 г. Турция е един от най-големите пазари в света за водоснабдителни и канализационни решения според докладите на ЕС. Около 33.9 млрд евро ще бъдат инвестирани до 2023 за нови и рехабилитационни проекти в това отношение.

Място на събитието: Истанбул , Турция
Дата: 3-5 Септември 2015
Уеб страница на събитието: http://ite-turkey.com/ver3/fairs/time_en/

За повече информация:
Enterprise Europe Network Yambol
Ямболска търговско- промишлена палата
Тел: 046 66 2939
Е-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
Адрес: Ямбол, Г.С. Раковски 1- централен площад на града