ЯТПП

Начало

Реклама

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
ЯТПП
Бизнес-Седмица. КРИЗАТА ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Събота, 09 Януари 2010 08:52

КРИЗАТА
Вместо с „ДОБЪР ДЕН” вече втора година хората се поздравяват с „КАК СИ С КРИЗАТА”. Не, че не са живеели в социална и икономическа криза и преди това. Лицето на кризата отчайва хората твърде дълги години – пастелно сиво и тъжно. Някъде още откъм 80-те години все това се коментира. И преди Берлинската стена и след нея. Прекалено дълго. Кризата постепенно превърна България в мащеха.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
Брокерски срещи с представители от земеделския сектор ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 27 Януари 2015 18:39

В рамките на изложението АгроЕкспо Евразия 2015
Глобализацията засяга селското стопанство и търговия със земеделски стоки и има последици за устойчивото развитите както на конвенционалното, така и на органичното земеделие. По време на изложението ще имате възможност да се срещнете са над 700 изложители, с които можете да споделите възможностите за сътрудничество, развитие и съвместно решаване на проблеми в отглеждането на земеделски продукти и животни.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
Бизнес-Седмица - Рожден ден ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 05 Януари 2010 08:49

Тази седмица станахме 3-годишни пълноправни европейци – на ЕС. Повече от 300 000 българи европейци на ЕС прекосиха по Коледа и Нова година границата на България от и за чужбина само с лични карти. Никога не е било толкова свободно и активно движението през границата. Заедно с хората свободно през границата пътуваха и техните пари, техните професии, техния манталитет. Свободно пътуваше и изобилието от  стоки на огромния ЕС-пазар.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
ДВУСТРАННИ БИЗНЕС СРЕЩИ MARKETPLACE AUSTRIA FOOD 2018 ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Събота, 28 Юли 2018 08:43

Enterрrise Euroрe Network към Ямболска търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви покани на едно от най-големите и значими събития в Австрия в сектор храни и напитки Mаrketрlаce Austriа Food 2018.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
Брокерски срещи в рамките на изложението Z ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 27 Януари 2015 18:37

Можете да се присъедините към брокерски срещи, които ще се проведат в рамките на международното изложение Z за части, компоненти, модули и технологии. Предлаганите продукти са свързани с производство и разпространение на машини, инструменти, конструиране на машини за специални нужди, снабдяване в автомобилния сектор.

Продължение...
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL