ЯТПП

Начало

Реклама

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
ЯТПП
ОБЩЕСТВЕНА КОНСУЛТАЦИЯ ОТНОСНО МЕРКИТЕ ЗА ЕКОПРОЕКТИРАНЕ НА МЕТАЛООБРАБОТВАЩИТЕ МАШИНИ И ОБОРУДВАНЕТО ЗА ЗАВАРЯВАНЕ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Неделя, 20 Май 2018 05:00

Европейският съюз планира да състави изисквания за екопроектиране за професионални металообработващи машини и оборудване за заваряване. Изискванията за екопроектиране се отнасят до ефективността, с която тези уреди използват енергия и суровини. Мерките ще се прилагат във всички държави от ЕС, като се осигури равнопоставеност на производителите и се даде възможност на потребителите да съпоставят ефективността при използването на енергия и суровини от тези продукти в рамките на Съюза.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
Бизнес-Седмица. Банкоматите - без пари по празниците ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Събота, 02 Януари 2010 08:30

Първата позитивна новина във втория ден на новата 2010 година е икономическа. Направи я председателя на Ямболската търговска палата – Стойчо Стойчев. Прогнозата е свързана с главоломното пазаруване по Коледните и Новогодишните празници. „Банкоматите в Ямбол останаха без пари по празниците – заяви той. Наложи се да ги презареждат по няколко пъти на ден.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
Покана за участие в двустранни бизнес срещи, По време на Европейски Морски Ден 2018, Бургас /31 май 2018,ЧЕТВЪРТЪК, 10:00-13:00/ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Петък, 30 Март 2018 16:24

Идеална възможност за създаване на бизнес партньорства в рамките на 20 минутни предварително организирани срещи. Събитието се организира от Enterprise Europe Network към Ямболска търговско-промишлена палата, със съдействието на Генерална дирекция "Морско дело и рибарство", към Европейската Комисия и Община Бургас.

Продължение...
 
Enterprise Europe Network Ямбол Ви кани на WATIFY: Inspire to Transform и WATIFY B2B Matchmaking ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Неделя, 15 Април 2018 05:52

Интерактивно и динамично събитие, WATIFY: Inspire to Transform e възможност за обмен на ноу-хау, съвместна работа по идеи и проекти, и създаване на ценни контакти с професионалисти, активни в сферата на технологиите и бизнес трансформацията.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
Междинен доклад на Европейската комисия относно напредъка на България по механизма за сътрудничество и проверка ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 08 Февруари 2012 17:16

При присъединяването на България към ЕС на 1 януари 2007 г. все още съществуваха определени слабости в сферата на съдебната реформа, борбата с корупцията и организираната престъпност, които можеха да възпрепятстват ефективното прилагане на законите, политиките и програмите на ЕС и да попречат на българските граждани да се възползват в пълна степен от правата си като граждани на ЕС.

Продължение...
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL