ЯТПП

Начало

Реклама

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
ЯТПП
УЧАСТИЕ НА ЯТПП В МЕЖДУНАРОДНА ЕВРОПЕЙСКА КОНФЕРЕНЦИЯ “EEN - ТОРИНО 2014” ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 22 Октомври 2014 19:07

Годишната конференция на европейската Мрежа за Предприятия ( EEN- Enterprise Europe Network) е най-важното и основно годишно събитие на мрежата, което предоставя платформа на организациите домакини за интересни и стимулиращи работни срещи,  мрежови сесии и социални контакти.  Ямболската търговско-промишлена палата като организация домакин на тази мрежа за югоизточен планов регион на България, също бе представена    с участието на Стойчо Стойчев - председател на ЯТПП и ръководител на EEN-Ямбол, Татяна Балъкчиева - Зам. Председател на ЯТПП и старши експерт в мрежата и Даниела Илчева - Експерт Европейски програми и проекти и старши експерт в мрежата.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В Информационен ден ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Събота, 17 Февруари 2018 15:18

ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В Информационен ден по ПРОГРАМА ЕРАЗЪМ + В ЯМБОЛ ОТНОСНО КД2, сектор „Училищно образование“, „Професионално образование и обучение“, „Висше образование“ и „Образование за възрастни“.

Продължение...
 
ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В ОБУЧЕНИЕ В ЯМБОЛ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 31 Януари 2018 18:06

„КАК ДА ПОДГОТВИМ УСПЕШНИ ПРОЕКТИ ПО ОСНОВНИТЕ ОТВОРЕНИ И ПРЕДСТОЯЩИ ЗА ОТВАРЯНЕ ЕВРОГРАНТОВЕ“

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
РАБОТНА ГРУПА ОТ ЕВРОПЕЙСКАТА МРЕЖА ЗА ПРЕДПРИЯТИЯ ПРЕДСТАВЯ РЕЗУЛТАТИТЕ СИ НА ГОДИШНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ НА “EEN” В ТОРИНО, ИТАЛИЯ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 22 Октомври 2014 18:53

На 17 Октомври 2014 по време на Годишната Конференция на Европейската Мрежа за предприятия /ЕЕN/ в Торино, Италия, Даниела Илчева - експерт на EEN – Ямбол и ЯТПП, представи резултатите от работата на групата, на която беше координатор в продължение на  6 месеца и проведе 2 координационни срещи в Брюксел. Групата имаше за цел да изгради стратегия и документално да оформи начина по който Мрежата /EEN/ да бъде активно включена при изпълнението и реализация на кампании на Европейската Комисия, които са насочени към МСП.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
Брокерско събитие Next Season 2014 ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 01 Септември 2014 17:40

Брокерско събитие „Next Season” 2014, организирано от Организацията на румънските производители на кожа и Enterprise Europe Network Румъния, ще се проведе в рамките на Международно изложение за обувки, облекло и аксесоари на 9-12 септември 2014 в Букурещ, Румъния.

Продължение...
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL