ЯТПП

Начало

Реклама

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
ЯТПП
ПОКАНА ЗА MARINE TECH KOREA 2014 ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 04 Август 2014 19:30

29 Септември- 2 Октомври, CHANGWON CONVENTION CENTER
Бихме желали да ви поканим на MARINE TECH KOREA 2014, което е едно от водещите международни изложения за корабостроене и морска промишленост в Корея. Това събитие ще се проведе в CHANGWON CONVENTION CENTER, Южна Корея.
Ползи за купувача при участие:

Продължение...
 
СЕМИНАР EURES В ЯМБОЛ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 08 Ноември 2017 10:43

Ямболска търговско-промишлена палата и Европа Директно – Стара Загора продължават традиционната си годишна информационна кампания насочена предимно към млади безработни. Целта на информационната кампания е да запознаят безработните лица с възможностите, които им предоставя европейската мрежа EURES, както и правата им като работници от страна-членка на Европейския съюз.

Продължение...
 
ФИНАЛНИ СЪБИТИЯ ПО ЕВРОПЕЙСКИЯ ПРОЕКТ “SUCCESS..ION” ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Неделя, 05 Ноември 2017 17:47

Създадената електронно-обучителна платформа за успешни семейни бизнес трансфери, по проекта Success…Ion, бе тествана пилотно от представители на семейни бизнеси. Приблизително 40 онлайн потребители имаха възможността да преминат през платформата, започвайки от края на юни 2017 г. Те представиха мнения и предложенията си, с помощта на въпросник, като резултатите от него бяха използвани от партньорите по проекта за оптимизиране на интерактивното обучение за успешно унаследяване на семейния бизнес.

Продължение...
 
Мисия за растеж в Китай ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 04 Август 2014 19:29

След успеха на „Мисия за зелен растеж в Китай“, предвождана от заместник- председателя на ЕК Антонио Таяни и комисионера с ресор Опазване на околната среда Поточник на 18-19 юли 2013, Генералният директор на ГД „Предприятия и промишленост“ Даниел Калея ще предвожда техническа Мисия за растеж в Ченгду от 21 до 23 Октомври 2014.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
Мисия за растеж в Кейп Верде ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 04 Август 2014 19:27

Генерална дирекция Предприятия и промишленост възнамерява да посети Кейп Верде на 18-19 ноември 2014г.  в рамките на инициативата Мисия за растеж. Целта на мисията е да се извлече полза от потенциала на Кейп Верде в различни аспекти. Кейп Верде е член на Икономическата общност на западно- африканските държави и като такъв има достъп до пазар от 300 милиона обитатели, с които Европейският съюз току- що е сключил икономическо споразумение за партньорство.

LAST_UPDATED2
Продължение...
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL